24小时热门版块排行榜    

查看: 508  |  回复: 2
当前只显示满足指定条件的回帖,点击这里查看本话题的所有回帖

清涧绿苔

铜虫 (初入文坛)

[求助] 电面后外导的回信,不是特别明白其中意思,请热心虫子指教,

与外导电免后,他很快回复,但不是很明白他的意思。特别是其中用红笔标出的那句话,还请各位热心虫子指教。

It was really nice to talk with you, and thank you for your interest in xx university.


We discussed four possible options:


1.Coming to xx university in 2013 with a view to writing a paper with me.
2.Coming to xx university in 2012 but recognising my time is already almost fully allocated to working on other writing projects with other academics.
3.Coming to xx university in 2012 and using us as a base to meet other academics in the UK and beyond during your time here
4.Exploring the possibility of collaborating on a jointly written paper together, without your coming to the UK.
Academics in xx university are under a lot of pressure to write journal articles for top-rated journals. Most of our writing takes place between April and October, when we have traditionally less teaching commitments. It is for this reason that I will not be able to offer you very much direct contact time with myself. Were to visit for say six weeks, I cannot see us spending more than a total of five working days working together. For most of the time you would be using the time to write a paper we might collaborate on. It is for this reason that in my own opinion, I think you are better off waiting until 2014. We could work on a paper together and then use the time when you visit here to travel presenting our paper to other academics and people in the same industry with whom I am familiar.


I hope this helps you to make a the right decision. It's an important step for you and I want you to be very clear about what your coming here would mean both in terms of my expectations of you and yours of me. Feel free to contact me once you have made your decision as to which option you should like to choose.
回复此楼
已阅   回复此楼   关注TA 给TA发消息 送TA红花 TA的回帖

llg723

金虫 (小有名气)

【答案】应助回帖

如果不是牛津剑桥,应该不值得太留恋...
3楼2012-03-26 03:06:23
已阅   回复此楼   关注TA 给TA发消息 送TA红花 TA的回帖
查看全部 3 个回答

colormax

新虫 (小有名气)

【答案】应助回帖


清涧绿苔: 金币+1, ★★★很有帮助 2012-03-26 11:34:09
外导的意思应该是你有4个可能的选择,他的意思是他现在较忙,建议你2014年后去,你们一起写文章,利用你去后UK后的时间把文章与他所熟悉的同行业的人交流
2楼2012-03-25 19:15:54
已阅   回复此楼   关注TA 给TA发消息 送TA红花 TA的回帖
信息提示
请填处理意见