24小时热门版块排行榜    

查看: 289  |  回复: 1
本帖产生 1 个 博学EPI ,点击这里进行查看

筝筝日上

银虫 (著名写手)

[求助] 英语解释

The new research has profound implications for the environmental summit in Rio. Among other things, the findings demonstrate that dramatic climate change is nothing new for planet Earth. The benign (宜人的) global environment that has existed over the past 10,000 years—during which agriculture, writing, cities and most other features of civilization appeared—is a mere bright spot in a much larger pattern of widely varying climate over the ages. In fact, the pattern of climate change in the past reveals that Earth’s climate will almost certainly go through dramatic changes in the future—even without the influence of human activity.
        The message the author wishes to convey in the passage is that ________.
A) human civilization remains glorious though it is affected by climatic changes
B) mankind is virtually helpless in the face of the dramatic changes of climate
C) man has to limit his activities to slow down the global warming process
D) human civilization will continue to develop in spite of the changes of nature
  答案选C?求解释,真心认为应选B

» 猜你喜欢

已阅   回复此楼   关注TA 给TA发消息 送TA红花 TA的回帖

yuffey

新虫 (著名写手)

World Tour

【答案】应助回帖

筝筝日上(金币+5, 博学EPI+1): 2011-05-09 12:56:57
个人认为你的答案是正确的。最后一句半说明气候急剧变化是必然的,即使没有人类活动的影响。前文中也没有讲到人类活动。
2楼2011-05-07 07:24:15
已阅   回复此楼   关注TA 给TA发消息 送TA红花 TA的回帖
相关版块跳转 我要订阅楼主 筝筝日上 的主题更新
信息提示
请填处理意见