24小时热门版块排行榜    

查看: 1248  |  回复: 19
当前主题已经存档。
当前只显示满足指定条件的回帖,点击这里查看本话题的所有回帖

fengzii110

银虫 (正式写手)

[交流] [资源]fengzii110倾情打造——不断更新英语资源,一切为了帮你搞定英语!

FTP英语资源:视频,文章等:





很多的英语资源,很快,已测试!

http://www.jncatv.net/download/%d3%a2%d3%ef%d1%a7%cf%b0/

[ Last edited by fengzii110 on 2005-10-22 at 00:21 ]
回复此楼

» 猜你喜欢

我为人人, 人人为我, 以论坛为家!!!
已阅   回复此楼   关注TA 给TA发消息 送TA红花 TA的回帖

fengzii110

银虫 (正式写手)

【解析】C段的第一句话后,警长开始评价他的队员。这一段的内容较为正面。因为警长说“有一个难题”,按逻辑顺序,下一段落应该出现转折,提出职员中存在的问题。依照这样的思路,我们在剩下的段落中寻找,可以发现下一段选E连接最自然。
  43【答案】A
  【解析】本文的主题是警长遇到的“难题”,既然第二题已经知道了警长遇到的难题是They hate to do the paperwork.(他们不喜欢写公文),那么,如果进行适当的推理,下文就应该以“I”做主语,来具体阐述警长自己的困惑之所在了。选项A以第一人称“I”开头,在逻辑上非常合适。
  44【答案】B
  【解析】
  段落之间的关联词语非常重要,选项B中的第一个词Finally就是一个非常重要的线索词。其实,选项A是警长遇到的第一个困惑,而选项B是他遇到的第二个困惑。因为本文是一篇发言,所以,在连接词上可以相对随意些,无论是Second也好还是Finally也好,都能表示出先后顺序来。
  45【答案】D
  【解析】警长是毫无办法。难道就一点办法都没有吗?其他人是怎么看的?在D段中,警长提到有人建议通过胜诉记录来评价,他们也进行过小组之间的比赛,但是没有什么效果。所以,警长殷切地希望能在研讨会上得到启发和帮助。按照这样的思路,这些段落就组成了一篇通顺、完整的文章。
  提示:考生在做这样的题型时,如果没有把握,可以多列出几种可能的顺序,然后根据这些顺序重读文章,看是否思路顺畅。完成此类题目关键是把握文章的主要话题和基本的逻辑顺序。
  答案:
  G 41.C 42.E 43.A 44.B 45.D F  
    五、 语段排序题专项突破练习
    Exercise 1
  Part B
  Directions:
  The following paragraphs are given in a wrong order. For Questions 4145,you are required to reorganize these paragraphs into a coherent article by choosing from the list AG to fill in each numbered box. The first and the last paragraphs have been placed for you in Boxes. Mark your answers on ANSWER SHEET 1.(10 points)
  [A] Foremost on every potential buyers list of concerns is debt. The average South
  Korean Company is leveraged four times over its equity, which is why so many are desperate to liquidate assets. But because Koreas currency lost half its value last year, many Korean executives believe—mistakenly—that foreign buyers will find their wares attractive in spite of their debts, analysts says.
  [B] Despite such aversion to foreign ownership, some deals are going through. Directors of Bank of Asia are believed to have approved the sale of a stake in their midsized bank to Dutch bank ABNAmro. For the Bank of Thailand, the central bank, the ABNAmro deal will send a muchneeded signal that the country is welcoming foreign capital.
  [C] “The attitude of Koreans is that only foreigners will pay the price they are as king,” says Daniel Harwood of ABNAmro Asia in Seoul. But foreigners are looking at these business and saying “How can I make a profit,” not “Oh, its cheap, and Ill buy it.” No one will take over these companies unless they can restructure.
  [D] Survival is usually uppermost in the minds of companies with their backs to the wall, even if that entails being reduced to a minority stake. In Thailand, however, most ailing companies seem loathe to admit that their conditions may be fatal. “They arent realistic,” says Henry Conell, Goldman Sachs Hong Kongbased partner in charge of direct investment in Asia. “Nobody is about to say to them, you will be gone.”
  [E] In south Korea, interest from foreigners has focused more on the countrys manufacturers. But, the number of actual purchases, like those in Thailand, is small. In any event, bigticket crossborder mergers and acquisitions are bound to take time. Indeed, analysts say the main reason for the dearth of deals so far is due to diligence: foreign investors must thoroughly familiarize themselves with companies they might buy. “You cant do this stuff overnight,” says a senior official at a large Western bank in Seoul.
  [F] Still, the number of deals is growing by the day. On February 19, Samsung Heavy Industries simultaneously sold its excavator division to Swedens Volvo Construction Equipment and its forklift operation to the United States Clark Martirial Handling. Earlier, the chemical giant Hanwha group sold two affiliates to its Japanese and German partners. Despite the slow start, no one doubts that the bargains at Korea Inc. are for real.
  [G] Thai businesses unwillingness to sell hasnt been helped by the governments own ambivalence. While Finance Minister Tarrin Nimmanahaeminda is committed to attracting foreign money to Thailand, Deputy Prime Minister Supachai Panitchpakdi seems less so. “We dont want foreign firms to come and buy out our businesses. We want them to come, buy shares, and operate firms—and sell them after making profits,” he told the local media recently. “This will give Thais a chance to buy them back.”
  Order:
  D41.42.43.44.45.F
  答案与解析
  41【答案】G
  【解析】从本文首段的In Thailand, however, most ailing companies seem loathe to admit that their conditions may be fatal. 可知泰国许多企业的一种消极应对困境的态度。而在五个备选项中,G项中包含泰国政府对于企业生存的观点阐释,使其与首段有效衔接,为正确选项。
  42【答案】B
  【解析】本段首句提到“尽管对外国所有权存在这些厌恶,一些交易仍在进行。”这与上段末句所提及的泰国副首相Supachai对于“我们不愿外国公司进来并购买我们的企业……”是同意承接,B项为此题最佳选项。
  43【答案】E
  【解析】在剩余选项中进行比较,可知接下来的行文应是过渡到韩国公司被国外投资者收购的一些情况介绍上,而E项的... like those in Thailand,... 正好是一关键的文意过渡表述段落。E项为此题最佳选项。
  44【答案】A
  【解析】上段阐释了外国投资者对韩国企业的跨边界并购交易数量少的现实情况,而A段首句阐释的潜在的购买者最担心的是债务正好是交易数量少的一个有效说明。A项为此题最佳答案。
  45【答案】C
  【解析】末段具体举例说明了外国投资者购买韩国企业的交易数量与日俱增,上段末说明了韩企老总错误地认为外商会被其产品吸引而不顾及其债务。而C项中的Daniel Harwood 的观点正好把两个段落有效联系起来。
  答案:
  D41.G42.B43.E44.A45.CF
  Exercise 2
  Part B
  Directions:
  The following paragraphs are given in a wrong order. For Questions 4145,you are required to reorganize these paragraphs into a coherent article by choosing from the list AG to fill in each numbered box. The first and the
  last paragraphs have been placed for you in Boxes. Mark your answers on ANSWER SHEET 1.(10 points)
  [A] See yourself as successful.If I could plug into the minds of my patients and listen to the statements they make to themselves,I am convinced that the majority of them would be negative:“Im running late again as usual.”“My hair looks terrible this morning.”“That was a stupid remark I made—she probably thinks I'm a dummy.”Since thousands of these messages flash across our brains every day, it is small wonder that the result is a diminished selfimage.
  [B] Author and editor Norman Cousins wrote:“People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams.”There is no doubt that if we can envision beneficial things happening,they have a way of actually occurring.
  [C] Stevens finally had a hearttoheart talk with herself:“I realized that I simply wasnt a wit or an intellectual and that I could succeed only as myself.I began listening and asking questions at parties instead of trying to impress the guests.When I spoke,I tried to contribute,not to shine.Almost at once I started to feel a new warmth in my social contacts.They liked the real me better.”If we are true to our instincts,most of us will find that we naturally develop certain trademarks.The discovery and expression of that uniqueness is one reason we are on this planet.Resisting conformity and developing some small eccentricities are among the steps to independence and selfconfidence.
  [D] Many of us get interested in a field,but then the going gets tough,we see that other people are more successful,and we become discouraged and quit.But it is of ten the boring,repetitive sharpening of our skills that will ultimately enable us to reach our goal.
  [E] Horace Bushnell,the great New England preacher,used to say,“Somewhere under the stars God has a job for you to do,and nobody else can do it.”Some of us must find our place by trial and error.It can take time,with dead ends along the way.But we should not get discouraged because others seem more skilled.Usually it is not raw talent but drive that makes the difference.
  [F] One daily exercise for building selfconfidence is called“imaging”or “visualization”.In order to succeed,you must see yourself succeeding.Picture yourself approaching a difficult challenge with poise and confidence.Athletes often visualize a move over and over in their minds;they see themselves hitting the perfect golf or tennis shot.When we burn such positive images into our minds deeply enough,they become a part of the unconscious, and we begin to expect to succeed.
  [G] Break away from other peoples expectations.It is a liberating step when we decide to stop being what other people want us to be. Although opera singer Rise Stevens peformed onstage with great poise, the selfconfidence she felt before audiences evaporated in social situation.“My discomfort,”she says,“came from trying to be something I was not—a state in the drawing room as well as onstage. If a clever person made a joke,I tried to top it and failed.I pretended to be familiar with subjects I knew nothing of.”
  Order:
  D41.42.43.44.45.C
  答案与解析
  41【答案】E
  【解析】首段说明了我们要实现自己的目标必须通过枯燥、反复的磨练这样一个论点,接下来的一段应该有一个实例阐述作支撑,而E选项中Horace Bushell的说法及其接下来的对成功艰难历程的阐述正好是与首段形成文意的承接。
  42【答案】A
  【解析】选项中A项提出了人们自信丧失这样一个现实,放在此处正好形成一个对比,作为行文的一个承上启下的段落,这样才能进入到接下来的文意讲述。
  43【答案】F
  【解析】F项提出了人们用于增加日常自信的练习方法,这正是针对承接段落A中提出人们丧失自信这样一个现实的回应,即提出解决问题的方法。
  44【答案】B
  【解析】在剩下的两个选项中作出选择时,我们必须前后兼顾。这里不妨先分析45题,再回首来解决44题。(通过对45题的分析,只有B项能作为此题选项了)。
  45【答案】G
  【解析】末段讲述了一个名叫Stevens的人的心灵之旅,从内容看,这之前此人是不善于倾听别人提出的问题,凡事都是竭力给别人留个好印象等等,而且此段之前应该是引入Stevens这个人,因为文章其余部分从未提及他,这样G项就必然成为了本题的最佳选项。
  答案:
  D 41.E 42.A 43.F 44.B 45.G C
我为人人, 人人为我, 以论坛为家!!!
18楼2005-10-22 00:19:36
已阅   回复此楼   关注TA 给TA发消息 送TA红花 TA的回帖
查看全部 20 个回答

fengzii110

银虫 (正式写手)

考研英语篇

95-03年考研英语阅读MP3下载:
请尽快下载,防止失效。。

http://shop.5432.net/readingmp3.rar


[资源][06考研英语][非英语专业][大纲解析]已搜索,无重复
★ ★

http://bbmedia.qq.com/media/bb/edu/200507/20050704jiaoyua.wmv


[资源]考研阅读flash-周雷(全)及考研英阅读flash 范猛(全)强烈推荐!!


下载速度非常快,声视结合,相信会给各位考研生带来很大帮助!!

[下载]2005新东方阅读flash-周雷(全)

http://www.channel.com.cn/luntan/meno/yan/yingyu/05XDFYUEDU1.rar
http://www.channel.com.cn/luntan/meno/yan/yingyu/05XDFYUEDU2.rar
http://www.channel.com.cn/luntan/meno/yan/yingyu/05XDFYUEDU3.rar

04XDF考研英阅读flash 范猛(全)22.5课时

http://www.channel.com.cn/luntan/meno/yan/yingyu/04XDFYUEDU1.rar
http://www.channel.com.cn/luntan/meno/yan/yingyu/04XDFYUEDU2.rar

清华大学考研英语有声辅导,强烈推荐!!!
★ ★
hackhorse(金币+2):多谢

考研英语——阅读理解
主讲:周允程:清华大学老师      庞红梅:清华大学外语系老师
共24课时

第1课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471283950010243998

第2课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471332395310243998

第3课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471351262510243998

第4课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471373901510243998

第5课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471379281210243998

第6课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471390751510243998

第7课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471395573410243998

第8课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471402012510243998

第9课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471406825010243998

第10课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471418410910243998

第11课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471422871810243998

第12课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471427323410243998

第13课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471431346810243998

第14课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471435796810243998

第15课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471513028110243998

第16课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471445571810243998

第17课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471450798410243998

第18课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471454832810243998

第19课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471459335910243998

第20课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471463381210243998

第21课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471467242110243998

第22课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471471007810243998

第23课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471474731210243998

第24课
Flash: http://www.qinghuaonline.net/upl ... 1471481776510243998


破解的新东方解析06年考研英语大纲视频 已搜索,无重复!
★ ★ ★ ★ ★ ★

破解的新东方解析06年考研英语大纲视频 70K
周雷老师,李玉技老师,何刚老师--真人讲解!!

http://bbmedia.qq.com/media/bb/edu/200507/20050704jiaoyua.wmv
我为人人, 人人为我, 以论坛为家!!!
2楼2005-10-21 23:34:46
已阅   回复此楼   关注TA 给TA发消息 送TA红花 TA的回帖

fengzii110

银虫 (正式写手)

快乐学习篇

待序

[ Last edited by fengzii110 on 2005-10-21 at 23:51 ]
我为人人, 人人为我, 以论坛为家!!!
3楼2005-10-21 23:36:58
已阅   回复此楼   关注TA 给TA发消息 送TA红花 TA的回帖

fengzii110

银虫 (正式写手)

我为人人, 人人为我, 以论坛为家!!!
4楼2005-10-21 23:46:15
已阅   回复此楼   关注TA 给TA发消息 送TA红花 TA的回帖
普通表情 高级回复 (可上传附件)
信息提示
请填处理意见